30 GODINA

Digitalna štampa velikog formata

 

Digitalna štampa velikog formata ima široku primenu.Koristi se za izradu: bilborda, postera,nalepnica, banera, plakata, zastava... takodje za brendiranje vozila, izloga,sajamskih štandova, reklamnih cirada.

Primenjiva je i u ličnom prostoru za  izradu tapeta, slika, fotopostera Itd. Mozemo napraviti i neki univerzalni poklon koji sami osmislite za svoje prijatelje i vama drage osobe.
Za ovu vrstu štampe koristimo Mimaki cjv30-160 sa širinom štampe 1.6 m mašinu koju karakteriše visok kvalitet otiska, velika brzina štampe i velika paleta materjala na kojima moze da se štampa:
- PVC folija ( sjajna,mat,peskirna,rupičasta)
- Folija za autografiku
- Papir (više vrsta)
- Cerada 
- Slikarsko(canves) platno .....
Proizvodi uradjeni ovom vrstom štampe mogu da podnesu izloženost svim vremenskim uslovima.

 

30 godina

 

 

Ofset štampa

Ofset štampa je idealana za komercijalno štampanje! Ofset štampom proizvode se slike visokog kvaliteta i to niskim troškovima proizvodnje. Ideja se prenosi sa kompjutera na ofsetnu ploču pa sa nje se prenosi dizajn na podlogu. Ista ploča se može koristiti više puta. Ofset štampa je daleko isplativija od digitalne štampe i koristi se za veće tiraže od 500 kom pa više.

 

Ofset štampa se radi na različitim vrstama papira i kartona različitih debljina.

 

Ofset štampa se preporučuje za štampanje:

  • Vizit karte

  • Memorandumi

  • Koverte

  • Katalozi

  • Flajeri

  • Brošure

 

Pogodna je za različite vrste i debljine papira.
Treba napomenuti da je, kako bi se postiga visok kvalitet štampe, dizajn mora biti pravilno pripremljena. Na primer, štampanje publikacija sa fotografijama koje su već veoma lošeg kvaliteta, štama ne može da se ispravi ili poboljšati